COMMUNICATIE

PROJECTMANAGEMENT &
EVENTS

Wie is Marieke?

Het Marieke effect

“Marieke heeft een vlotte pen en redigeert teksten van collega’s razend snel. Ze is handig met social media en weet die goed in te zetten voor PR. Naast haar resultaatgerichte wijze van werken is ze een vrouw met het hart op de goede plaats die een aangename, behulpzame collega is.”

— Mieke JanssenDirecteur Art1MN

Met onze bruiloft in Engeland waren we in goede handen bij Marieke! Ze heeft er echt voor gezorgd dat wij als stel konden genieten van onze dag, zonder ons druk hoeven maken om details. Alle gasten merkten naar ons op hoe goed alles was geregeld door Marieke en wat een leuke en enthousiaste meid ze is. Ik weet zeker dat Marieke zich met snelle oplossingen en humor door elke situatie heen kan slaan en kan haar dan ook niet genoeg aanbevelen!

Naomi Shaw— Bruid

Een harde werker die ook bij grote projecten overzicht weet te houden, duidelijk is in haar communicatie en onder grote werkdruk kan presteren. Daarnaast heeft Marieke een enorm talent om efficiënt te werken op het gebied van tekstredactie en vormgeving. Zowel de bijeenkomsten die ze bij Art.1 MN heeft georganiseerd als de rapportages die ze heeft gecoördineerd getuigen van haar professionaliteit. Met Marieke ben je sowieso in goede handen!

Alexander HootsmansCommunicatiemedewerker Art.1 MN